Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@06:27:56 GMT

وضعیت سدها نگران کننده است

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۲۴۲۸۷

وضعیت سدها نگران کننده است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، آمار دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور نشان می‌دهد با سپری شدن 164 روز از سال آبی، تا 14 اسفند ماه (سال آبی 1401-1400) مجموع حجم ذخایر آب در مخازن سدهای کشور به حدود 22.63 میلیارد متر مکعب رسیده که نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته بیانگر 19 درصد کاهش است.

با توجه به وجود ذخیره 22 میلیارد و 630 میلیون مترمکعبی آب پشت سدهای کشور، درحال حاضر حدود 45 درصد ظرفیت مخازن سدها پر و 55 درصد این ظرفیت خالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیروز قاسم زاده، مدیرکل دفتر اطلاعات و داده های آب کشور در این خصوص اظهار داشت: بررسی وضعیت ورودی سدهای کشور نشان می دهد که ورودی به مخازن در سال آبی جاری 13.25 میلیاردمترمکعب رسیده است که کاهشی معادل 14درصد نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته دارد . بخشی از بارشها که به صورت برف در ارتفاعات بوده است ، بعد از ذوب برف در ماههای آتی باعث رشد ورودی ها خواهد گردید.

افزود : میزان پرشدگی سد زاینده رود در استان اصفهان، سدهای استان تهران ، سدهای حوضه آبریز دریاچه ارومیه و سدهای استان خوزستان در شرایط فعلی به ترتیب حدود 13 درصد، 17 درصد ،46درصد و 50 درصد بوده و با توجه به بارشهای مناسب جنوب کشور در سال جاری، سدهای استان هرمزگان تقریبا در شرایط پرشدگی کامل قرار دارند.

مدیرکل دفتر اطلاعات و داده های آب کشور خاطرنشان کرد: رعایت الگوی بهینه مصرف در بخشهای مختلف مصرف تا زمان تغذیه مناسب مخازن سدها امری ضروری است.

منبع: تسنیم اخبار مرتبط ۱۳:۳۸:۰۹ ۵۶ درصد مخازن سدها خالی است ۰۹:۴۶:۵۶ افت دوباره آب مخازن سدها ۱۸:۳۱:۰۳ کاهش ۴۰درصدی حجم ورودی آب به مخازن سدها ۰۸:۴۵:۲۶ هشدار موسسه تحقیقات آب در مورد پاییز کم‌بارش امسال ۰۸:۵۶:۵۲ وضعیت سدهای تهران نگران کننده است ۱۵:۳۹:۵۱ ۶۵ درصد مخازن سدهای کشور خالی است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بارش باران خشکسالی کم آبی سال آبی کمبود آب ذخایر آب ذخایر سدها مخازن سدها آب سدها سدهای کشور مخازن سدها سال آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۴۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه اعتماد، علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت با هزینه‌هایی که خودش به زندگی مردم تحمیل می‌کند نمی تواند انتظار داشته باشد تورم، شرایط کاهشی داشته باشد. کدام یک از اقلام که در اختیار دولت است سیر نزولی پیدا کرده است؟ در واقع آنها از یک سری شاخص های مربوط به رشد صحبت می‌کنند اما عملا آنچه در زندگی مردم مشاهده می شود متفاوت است.‌

دولت برای اینکه مصارف و منابع خود را تراز کند قیمت ارز ترجیحی را کاهش می‌دهد طبیعتا آن گرانی به زندگی مردم تحمیل می‌شود. ممکن است در بودجه، تراز منابع و مصارف برقرار شده باشد اما در زندگی مردم، درآمدها و هزینه با یکدیگر همخوانی ندارد به بیان دیگر ما مشکلات را به زندگی مردم منتقل کردیم و در مقابل مردم هم امکان تأمین این کسری را نخواهند داشت.

دولت افزایش حقوق کارگران را نپذیرفت و بدون اینکه نماینده کارگران پذیرفته باشد در نهایت حداقل حقوق را مبنا قرار دادند. این وضعیت در شرایطی است که تورم قیمت های اقلام اساسی به طور جدی احساس می شود و برخی از اقلام حتی از سفره های مردم حذف شده است. علاوه بر این، هزینه درمان، ایاب و  ذهاب و سایر موارد نیز وجود دارد.

به عنوان مثال در شهری مثل تهران، هزینه حمل و نقل حدود ۳۵ تا ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است آن هم در شرایطی که دولت در تأمین منابع مناسب خود برای اداره کشور در بودجه سال ۱۴۰۳، ۵۰ درصد به مالیات افزوده است و نمی تواند این رقم را به همه استان های کشور تعمیم داد. به عنوان مثال وضعیت اقتصادی یک استان وضعیت رو به رشدی دارد اما در مقابل استان دیگری با وجود وسعت و امکانات و ظرفیت، چندان مناسب نیست. برای این استان به عنوان مثال سهم ۳۰ درصدی درنظر می گیرند و ۲۰ درصد سهم را برای استان دیگری که وضعیت اشتغال و اقتصادی بهتری دارد در نظر می گیرند.‌ بنابراین وقتی این ۸۰ درصد در کنار هم قرار می گیرند تورم ۸۰ درصدی به کشور تحمیل می شود و این موضوع، زندگی مردم را متاثر می کند.‌

دیگر خبرها

  • یک اقتصاددان پاسخ داد: عاقبت نرخ تورم در 1403 و اتفاق نگران کننده برای طبقه متوسط جامعه
  • روایت یک اقتصاددان از اتفاقی نگران‌کننده برای طبقه متوسط جامعه
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • دو روی سکه هوش مصنوعی در گزارش سال ۲۰۲۴ دانشگاه استنفورد
  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • بررسی وضعیت دوومیدانی‌کاران ایران برای رسیدن به سهمیه المپیک
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/سدها پر شد