Web Analytics Made Easy - Statcounter

میزان مصرف آب تهران در بیست و دومین روز فروردین ماه درحالی به سه میلیارد و ۶۶ میلیون متر مکعب رسید که میزان ذخایر آب سدهای آن نسبت به دوره بلندمدت ۵۳ ساله با کاهش ۲۸ درصدی همراه شده که این موضوع ضرورت توجه جدی تر به مسئله صرفه جویی را دوچندان می سازد.

به گزارش ایران اکونومیست، افزایش دمای هوا در روزهای اخیر به خصوص در تهران میزان مصرف آب را در این کلان شهر کشور به طور چشمگیری افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افزایش مصرف در حالی است که به گفته «محمد شهریاری» مدیر دفتر بهره برداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: اکنون حجم ذخیره سدهای پنجگانه تهران به ۴۵۳ میلیون متر مکعب رسیده که در مقایسه با روز مشابه سال گذشته که ۷۱۷ میلیون متر مکعب بود، کاهش ۲۶۵ میلیون مترمکعبی را نشان می‌دهد.

وی افزود: از ابتدای فروردین ماه امسال ورودی آب به مخازن سدهای پنجگانه تهران حدود ۱۳۶ میلیون متر مکعب بوده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال (۲۱۶ میلیون متر مکعب) شاهد کاهش ۳۷ درصدی هستیم.

شهریاری درباره وضعیت بارشی امسال تهران، ادامه‌داد: از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ماه ۱۴۰۰) تاکنون ۱۵۵.۳ میلیمتر بارش در محدوده عملکرد استان تهران به وقوع پیوسته که در مقایسه با متوسط دوره بلندمدت ۵۳ ساله که ۲۱۶ میلیمتر بارش داشته ایم، کاهش ۲۸ درصدی داشته است.

تهران به مدت ۹۲ روز کمبود آب دارد

مدیر دفتر بهره‌برداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران درباره اینکه برخی می‌گویند تهران به مدت ۹۲ روز کمبود آب دارد، گفت: این حرف درستی نبوده و با توجه به منابع آبی تامین کننده آب شرب تهران اعم از حجم آب ورودی به مخازن سدهای پنج‌گانه از طریق رودخانه های دائمی بالادست آنها و منابع آب زیرزمینی، برنامه ریزی تامین آب شرب پایتخت انجام می‌شود.

البته ناگفته نماند که وضعیت ذخایر آبی سدهای کشور هم از وضعیت چندان مطلوبی برخودار نیست.

تازه‌ترین گزارش شرکت مدیریت منابع آب کشور نشانگر آن است که حجم آب موجود در سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر۱۴۰۰ تا انتهای شهریور۱۴۰۱) تا بیستم فروردین امسال به رقم ۲۵ میلیارد و ۷۱ میلیون متر مکعب رسیده است.

این در حالی است که پارسال و در همین بازه زمانی حجم آب موجود در سدهای کشور ۲۹ میلیارد و ۴۸ میلیون متر مکعب بوده که کاهش ۱۳ درصدی را نشان می‌دهد.

«اتابک جعفری» در روزهای اخیر درباره وضعیت تابستان ۱۴۰۱ گفت: تابستان امسال با توجه به شرایط نامناسب بارندگی در سال گذشته و شرایط پیش‌رو، تابستان خاصی است و باید شرایط ویژه‌ای تعریف کنیم که در چهاربخش اقدام های فنی، مدیریتی، فرهنگ‌سازی و قانونی برنامه‌هایی باید تعریف شود.

جعفری افزود: در بحث اقدام های فنی باید مدیریت تامین و توزیع و حفر و تجهیز چاه در مدت زمان مناسب مدنظر باشد. همچنین هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی هم در این زمینه بسیار مهم است، شهرداری‌ها، چاه‌های با کیفیتی که در اختیار دارند را باید مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: در زمینه اقدام های مدیریتی هم ضرورت دارد که مدیران عامل به صورت پایدار در استان‌ها و در مناطق بحرانی حضور داشته باشند و وضعیت تامین و توزیع به صورت مستمر مورد پایش قرار گیرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: صرفه جویی در مصرف آب ، شهر تهران ، بارش باران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صرفه جویی در مصرف آب شهر تهران بارش باران میلیون متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۴۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهرانی‌ها در این دو منطقه بیشتر تصادف می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین؛سید ابوالفضل موسوی‌پور در نشست مشترک مدیران ارشد معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با پلیس راهور پایتخت اظهار کرد: طبق آمار، ۵۹ درصد تصادفات شهر تهران در بزرگراه ها رخ داده که مهمترین عامل آن سرعت غیرمجاز بوده است.

همشهری در خبری نوشت:موسوی پور تاکید کرد: مناطق ۴ و ۱۲ در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار دارند.

او افزود: هر چقدر حمل و نقل عمومی افزایش پیدا کند شاهد کاهش حضور خودروهای شخصی در معابر، روان سازی ترافیک و کاهش آلودگی هوا خواهیم بود.

شهریار افندی‌زاده، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز با اشاره به تردد ۲۵ میلیونی مردم پایتخت با استفاده از وسایل نقلیه شخصی و عمومی گفت: ارتقای هوشمندسازی سیستم حمل ونقل شهر تهران از اهداف این نشست است. ضمن اینکه کارهای مشترکی در بحث پارکینگ‌های حاشیه ای و مدیریت بار در سیستم شبکه معابر خواهیم داشت.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899712

دیگر خبرها

  • پایداری هوای قابل قبول برای تهرانی‌ها در یک هفته اخیر
  • جام حذفی عجیب: هوادار، تنها تهرانی یک چهارم!
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • تهرانی‌ها در این دو منطقه بیشتر تصادف می‌کنند
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد + آمار