Web Analytics Made Easy - Statcounter

تازه ترین وضعیت مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (مهر۱۴۰۰) تا ۱۰ اردیبهشت ماه بیانگر کاهش ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال است.   به گزارش ایرنا، روزهای اخیر بود که "اشکان فرخ نیا" مدیر پژوهشکده مطالعات و تحقیقات منابع آب موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو از وضعیت نگران کننده سدهای کشور خبر داد و گفت: وضعیت بدتر هم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  اکنون تازه ترین گزارش دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان از آن دارد که از ابتدای سال آبی جاری(ابتدای مهر۱۴۰۰) تا روز دهم اردیبهشت ماه حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور درحالی به رقم ۲۶ میلیارد و ۵۷ میلیون متر مکعب رسیده که پارسال در همین بازه زمانی این رقم ۲۹ میلیارد و ۵۶ میلیون متر مکعب بوده است.   تفاوت این دو حدود ۱۰ درصد است و درصد پرشدگی سدها به این ترتیب به ۵۳ درصد رسیده به این معنا که کمی بیش از نصف سدهای کشور پرآبند و این درحالی است که میزان مصرف این روزهای کلان شهر تهران بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون لیتر برآورد شده است.   کل آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۰ اردیبهشت ماه به رقم ۲۲ میلیارد و ۴۲ میلیون متر مکعب رسید و این درحالی است که در سال آبی پارسال این میزان ۲۲ میلیارد و ۸۵ میلیون متر مکعب بوده که کاهش ۲ درصدی را نشان می دهد.   میزان خروجی آب از سدهای کشور هم از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۵ میلیارد و ۹ دهم میلیون متر مکعب است که در مقایسه با ۲۰ میلیارد و ۶۴ میلیون متر مکعب پارسال ۲۷ درصد کاهش یافته است.   مجموع سدهای حوضه آبریز دریاچه ارومیه (درصد پرشدگی: ۷۴ درصد)با افزایش ۸ درصدی نسبت به سال گذشته روبرو است.   مجموع سدهای استان تهران (درصد پرشدگی:۲۸ درصد) با کاهش ۳۳ درصدی نسبت به سال گذشته همراه است.   مجموع سدهای استان خوزستان۱۰ سد (درصد پرشدگی: ۵۸ درصد) با کاهش ۹ درصدی نسبت به سال گذشته روبه رو شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ابتدای سال آبی جاری میلیون متر مکعب درصدی نسبت اردیبهشت ماه درصد پرشدگی سدهای کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۷۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/سدها پر شد

به گزارش خبرنگار مهر، آرش مصلح ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در استان، بیشترین بارش در ایستگاه‌های باران سنجی طسوج در شهرستان چرام به میزان ۱۳۳۰ میلی متر گزارش شد.

وی با بیان اینکه در ایستگاه دشت روم بویراحمد نیز ۱۲۰۰ میلی متر بارش به ثبت رسید، گفت: میانگین بارش استان به حدود ۶۴۰ میلی متر در سال آبی جاری رسید.

مصلح تصریح کرد: در خصوص سدهای استان نیز، سد کوثر ۱۰۰ درصد پر و سرریز شد، سد چم شیر ۷۰۰ میلیون متر مکعب گنجایش دارد و از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا کنون بیش از ۳۰۰ میلیون متر مکعب سیلاب را مهار کرده است.

وی افزود: سد شاه قاسم یاسوج نیز با ظرفیت ۹ میلیون متر مکعبی در حال تکمیل شدن است و در همین هفته سر ریز خواهد شد.

مصلح اظهار داشت: میانگین بارش استان ۵.۶ درصد افزایش بارش را نسبت به گذشته داشته و در سد چم شیر نیز حجم آب سد به ۷۰۰ میلیون متر مکعب رسیده است.

کد خبر 6087553

دیگر خبرها

  • یمنی‌ ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • روایت یک اقتصاددان از اتفاقی نگران‌کننده برای طبقه متوسط جامعه
  • وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در آفریقای جنوبی است
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • دو روی سکه هوش مصنوعی در گزارش سال ۲۰۲۴ دانشگاه استنفورد
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/سدها پر شد